Inspirasjon for trygg lek
I de fleste uteområder der det er aktivitet og lek, er det nødvendig å trygge lekeområdet ved å legge fallunderlag for å unngå alvorlige skader.
Vi tilbyr flere muligheter og har godt utvalg av ulike fallunderlag som tilpasses hva dere ønsker og det som kreves til de ulike fallhøydene og sikkerhetsarealet.
Har du spørmål kontakt oss gjerne!
Flytende fallunderlag:
De viktigste fordelene med flytende fallunderlag er:
• Elastisk og derfor behagelig å gå på
• Slitesterk, som gir lang levetid
• Lydabsorberende
• Isolerende og støtdempende
• En enhetlig masse, slik at du unngår fuger
• Gjennomtrengelig, slik at vann og andre væsker kan strømme gjennom
EPDM – FARGERIKE GUMMIBELEGG
​En av de mest attraktive løsningene som finnes ved bruk av underlag er gummibelegg. 

Standardfarger:
Black, Blue 04, Golden yellow 08, Grass green 17, Red 01, Navy Blue 18, Green 02, Grey mix, Light green 03.
Vi tilbyr gummibelegg med fallhøyder på opptil 3 meter.

Har du et prosjekt på gang? Vi gir deg gjerne et tilbud inkludert montering. 
Velg mellom 21 flotte og lyse farger, som bidrar til å gjøre lekeplassen spennende og innbydende,
GREENBASE
Som underlag kan vi tilby Safefloor Greenbase. Det er et lettvektsmateriale utviklet i samarbeid med Adidas, som gir markedsledende støtdemping. 
Det samsvarer med RoHS-direktivet og REACH, og materialet kan deretter gjenbrukes
SFCB Basic – et økonomisk og attraktivt valg
SFCB Basic er det økonomiske og attraktive valget når du skal installere et gummibelegg. Vi kaller det flytende gummifliser, da produktet er laget av samme materiale som våre gummifliser – og med samme egenskaper. Du kan alltid stole på kyndig veiledning og produkter som oppfyller høye sikkerhetsstandarder når du velger oss som leverandør. Vi er spesialister på fallunderlag til lekeplasser og andre utendørs aktivitetsområder, og gjennom mange års erfaring har vi bygget opp mye kunnskap på området. 
Du kan få SFCB Basic for fallhøyder opp til 160 cm.
SFCB Basic er tilgjengelig i følgende farger:
  • Rød
  • Grønn
  • Sortere
Inspirasjon:
Kun fantasien setter grenser for hva som kan gjøres med farger og mønstre i fallunderlaget til lekeplassen, og du har frie hender til å slippe kreativiteten løs. Materialet lever opp til våre verdier om holdbarhet, kvalitet og sikkerhet, og når disse tre parametrene kombineres, gis de beste forutsetningene for alle aktive og lekne barn og unge. Våre løsninger kan kombineres i flere ulike farger og typer belegg, slik at du får ditt helt eget ferdige resultat. Du kan også legge til ulike gummifigurer som vil gi lekeplassen et enda mer livlig og innbydende uttrykk for barna. 

For eksempel tilbyr vi:
  • 2D-figurer
  • 3D-figurer
  • Gummikuler i både hele og halve formater
Be om tilbud!
Gummifliser
FLEKSIBEL OG SIKRE GUMMIFLIS
Gummifliser er en fleksibel og sikker fallunderlag for alle typer lekeapparater. Med gummifliser skaper du et trygt og lekent miljø for barn og unge.
Gummifliser kan brukes både ute og inne, der det ønskes et fleksibelt og isolerende gulv. Gummifliser er fine å løpe og gå på, da de er både fleksible og sklisikre. I tillegg er holdbarheten på topp, og den gir lang levetid, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vind, vær eller tidlig utskifting i forhold til ditt nye fallunderlag.

Gummifliser leveres i ulike størrelser, for ulike fallhøyder og i flere flotte farger. På denne måten får du ikke bare et underlag til lekeplassen din, du får et trygt og sterkt underlag som varer lenge og krever et minimum av vedlikehold, samtidig som det ser bra ut og oppmuntrer til kreativ lek.

Gummiflisene kommer i størrelsene:
– 503 x 503 mm
– 503 x 1006 mm
– 1006 x 1006 mm

Flisene leveres for fallhøyder opp til 290 cm, og de finnes i blå, grønn, sort, rød og grå.
Minimumsbestilling 10 m2 .

I tillegg kan vi tilby dem med enten en glatt overflate eller med ett av våre fire forskjellige mønstre.
Cracked Earth, Sun Tree, Viewpoint Wave.
Du kan selv sette sammen de mange fargerike løsningene til et morsomt og lekent design som barn og unge kan utforske Farger og mønstre kan fungere både som dekorasjon eller som en integrert del av legen. La kreativiteten blomstre – og la oss sammen finne den løsningen som passer deg best.
Be om tilbud!
Kunstgress
Bruk kunstgress på uteområdene dine når du ønsker å skape en myk, trygg og behagelig overflate med et naturlig utseende.

MILJØVENNLIG KUNSTGRESS I 15 ÅR
Produktene er tilpasset det nordiske klimaet og oppfyller de strengeste krav til kvalitet, holdbarhet og miljø på det skandinaviske markedet. Dette er din garanti for et kunstgressprodukt som vil vare og oppfylle alle dine krav og behov.

Kvartssand brukes som innfyll på i kunstgresset:

1. Hjelpe til at kunstgressfiberen står oppreist
2. Støtdempingsfunksjon, god friksjon mm
3. At kunstgress ligger stødig

Kunstgress kan brukes sammen med Shockpad og kan godkjennes som underlag for fall opp til 3 meter.
Be om tilbud!
Hybridgress
Hybridgress er en netting eller armering med innknyttet kunstgress som legges på eksisterende gress eller på rehabilitert eller nylagt jord. Hybridgress er utviklet for å kunne utnytte, men også beskytte det naturlige gresset. På denne måten vil det naturlige gresset fortsette å gro og du vil derfor få et fyldigere og grønnere resultat.

I områder områder med skrått og ulendt terreng er det ofte utfordringer med avrenning, gjørme eller vanskelige klippeforhold. Typisk kan det være ved siden av en sklie i barnehagen eller i en akebakke. Her vil produktet passe utmerket.

Hybridgress kommer i to utgaver – en Hybrid 20 og en Hybrid 30.
Begge modellene har stort sett de samme gode egenskapene, så den største forskjellen er faktisk maskestørrelsen i nettet på undersiden av gresset. Hybrid 20 har felt på 20 mm. * 20 mm., hvor gresset kan vokse opp gjennom nettet. En Hybrid 30 har litt større felt, nemlig 30 mm. * 30 mm. Dette gjør at Hybrid 30 gir litt mer plass til at naturgresset kan vokse opp gjennom hullene i kunstgresset.

Samtidig er det verdt å merke seg at vi, i motsetning til mange av våre konkurrenter, leverer ferdig montert hybridgress. Det betyr at kantene allerede er kuttet av på rullen, noe som sparer tid for deg som monterer og sørger for at det blir minimalt med avfall. Når du kjøper hybridgress fra oss er det alltid en komplett løsning, derfor inneholder pakkene våre alltid følgende deler uten ekstra kostnad: synål, sytråd, buntebånd og bioløkker (leveres som standard i 10 eller 15 cm. på forespørsel).

Vårt hybridgress leveres med akrylbakside og er derfor 100 prosent fri for SBR/latex, som er produsert av gamle bildekk og som flere av våre konkurrenter bruker. Vårt hybridgress er bedre for miljøet, så du kan med god samvittighet bestemme deg for å gjøre gresset grønnere på din side av gjerdet!
Be om tilbud!