Hoppeputer- verdens beste lekeplass for barn i alle aldere!
En hoppepute er en fantastisk utendørsaktivitet for barn på lekeplasser, fornøyelsesparker, campingplasser og lignende.

Hoppeputen har blitt en suksess blant barna, og er det mest populære apparatet på lekeplassen. Hoppeputa er helt annerledes enn å hoppe på trampoline (som alle har). Barna slipper å stå i kø. Mange kan hoppe på den samtidig – store og små. I tillegg er hoppeputen et fantastisk verktøy for å utvikle barns motorikk og koordinasjon.

Hoppeputa passer fint inn i terrenget og tar ikke stor plass. Hoppeputa er meget slitesterk som tåler å bli brukt. Eventuelle hull repareres meget enkelt.
Vi leverer hoppeputer i standard størrelser og farger, men kan også produsere etter dine ønsker når det kommer til størrelse, design og farger.

OM PRODUKTET
Slitesterk hoppepute med TÜV-godkjenning. Leveres med 8 meters luftslange og forankringsbeslag. Hoppeputene kan leveres i fargene rød, grønn, gul og blå. Velg en kombinasjon av fargene eller helt ensfarget. Pumpe på 220V følger med. Hoppeputen finnes i flere størrelser.
Ta kontakt med oss for informasjon om størrelser og pris.
Godkjent etter EN14960 og sertifikat gjennom TUV-Sud. Produktserice GmbH – din garanti for et kvalitetsprodukt.
Fordeler med hoppeputen
Utvikling av motoriske ferdigheter
Utvikling av koordinasjonsevner
Mange brukere om gangen
Krever minimalt med vedlikehold
Krever ikke konstant overvåking
De aller fleste av våre lekeapparat produseres på bestilling. Leveringstid på bestillingsvarer vil være 8+ uker. I høysesong må lengre leveringstid påregnes.
Har du spørmål kontakt oss gjerne!
Rektangulære modeller:
TH119 – 25 m2 – max 5 pers
TH120 – 43 m2 – max 9 pers
TH121 – 78 m2 – max 16 pers
TH122 – 101 m2 – max 20 pers
TH123 – 136 m2 – max 27 pers
TH124 – 161 m2 – max 32 pers
Runde modeller:
TH208 – 50 m2 – max 10 pers
TH212 – 113 m2 – max 23 pers
TH216 – 201 m2 – max 40 pers
Våre faste hoppeputer består av en tilskåret og sveiset, UV-stabilisert kvalitetsduk som er nedgravd rundt omkring og utstyrt med fastmontert luftblåser.

Spesifikasjoner:
• Duken: 900 gram per m2
• Luftblåseren: 0,25 Kpa

Både produksjon og produkt er godkjent av TÜV SÜD Product Service GmbH. For at produktet skal være endelig godkjent og garantien opprettholdes, må hoppeputen monteres profesjonelt, av Bille AS eller et personale som er opplært av Blaabjerg Leg. Blaabjerg Leg ApS sine hoppeputer passer for brukere i alle aldre.
Før montering
Området rundt redskapet skal ha en klaring på minst 3,5 m. Det må ikke være noen form for utstikkende deler, greiner eller lignende i dette området.