Hoppeputer- aktiv lekeplass for barn i alle aldere!
En hoppepute er en fantastisk utendørsaktivitet for barn på lekeplasser i skoler og barnehager, fornøyelsesparker, campingplasser og andre egnete områder.

Hoppeputa er en suksess, en av de mest populære aktivitetene på lekeplassen. Det er helt annerledes enn å hoppe på trampoline, noe de fleste barna elsker å gjøre. Det er ingen kø, mange kan hoppe samtidig, både store og små. I tillegg er hoppeputa med på å utvikle barnas motorikk og koordinasjonsevne.

Hoppeputa passer fint på alle lekeplasser, -tar liten plass. Hoppeputa er slitesterk og tåler å bli brukt. Eventuelle hull repareres enkelt.
Vi leverer hoppeputer i standard størrelser og farger, kan også produsere etter dine ønsker når det kommer til størrelse, design og farger.

OM PRODUKTET
Slitesterk hoppepute med TÜV-godkjenning. Leveres med 8 meters luftslange og forankringsbeslag. Hoppeputa leveres i fargene rød, grønn, gul og blå. Velg en kombinasjon av fargene eller ensfarget. Kompressor på 220V følger med. Hoppeputa finnes i flere faste størrelser.

Ta kontakt med oss for mere informasjon og et godt tilbud.

Godkjent etter EN14960 og sertifikat gjennom TUV-Sud Produktservice GmbH. – din garanti for et kvalitetsprodukt.
Fordeler med hoppeputen
Utvikling av motoriske ferdigheter og koordinasjonsevner
Mange brukere samtidig
Minimalt med vedlikehold
Krever ikke konstant overvåking
Våre lekeprodukter produseres etter bestilling.
Leveringstid vil normalt være 4-6 uker.
Har du spørmål kontakt oss gjerne!
Våre faste hoppeputer består av en tilskåret og sveiset, UV-stabilisert kvalitetsduk som er nedgravd i ytterkant og utstyrt med fastmontert kompressor.

Velg blant våre standardfarger:


Spesifikasjoner:
• Duken: 900 gram per m2
• Luftblåseren: 0,25 Kpa

Både produksjon og produkt er godkjent av TÜV SÜD Product Service GmbH. For at produktet skal være endelig godkjent og garantien opprettholdes, må hoppeputen monteres profesjonelt, av Bille AS sine montører eller personale som er opplært av produsenten Blaabjerg Leg AS.
Våre hoppeputer passer for brukere i alle aldre.
Før montering
Området rundt hoppeputa skal ha en sikkerhetsklarering på minimum 2 m rundt hele hoppeputa.
Det må ikke være noen form for utstikkende deler, greiner, røtter eller lignende i dette området.
Logo og annen trykk/reklame.
Vår produsent trykker gjerne logo til eier eller eventuelle sponsorer på hoppeputen. Send oss original logo/tekst i god oppløsning, pris på forespørsel.