Om oss

Bille AS er en solid samarbeidspartner med gode og tidsriktige produkter til barnehager og skoler. Vi har lang og god erfaring over mange år da selskapet ble etablert i 1992. Det har vært en rivende utvikling når det gjelder det vi tilbyr våre kunder. Nye og bedre materialvalg forbedrer kvalitet og holdbarhet. I dag tilbyr vi smarte fremtidsrettede løsninger når det gjelder både inventar og lekeplass. Sammen med dyktige produsenter ønsker vi å virkeliggjøre dine ideer og omsette de i gode løsninger for både barn og voksne.

Vi er markedsledende når det gjelder gode ergonomiske produkter til personalet i barnehager og skoler. Våre justerbare stellebord har enkle funksjonelle løsninger som tilpasses ditt behov og plassen som er til rådighet. Flere av våre produkter er benyttet til illustrasjon i ulike bøker som er rettet mot å redusere sykefraværet blant de ansatte i barnehagene. Produkter som i dag er blitt en selvfølge til de ansatte har vi introdusert i markedet gjennom flere år. Med vår gode produktkunnskap er våre medarbeidere den beste trygghet du kan ha når du ønsker en oppdatering på hva som tilbys av utstyr.

Til uteområdet tilbyr vi dere lekeplasser med flere muligheter til å finne den optimale løsningen for å få trygge lekeområder. Vi har godt utvalg av ulike fallunderlag som tilpasses hva dere ønsker og det som kreves til de ulike fallhøydene og sikkerhetsarealet.

Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg. Solide referanser viser vår allsidighet og dyktighet, sammen skal vi levere produkter til det beste for alle brukere.

DITT PERSONVERN HOS BILLE AS

Bille AS tar dine rettigheter til personvern- og beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor og følger gjeldene norsk lovgivning. Vi oppfordrer deg derfor til å lese igjennom personvernerklæringen for å forstå hvordan Bille ivaretar dine rettigheter.